Parfémy Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana ve své tvorbě ukrývá typickou italskou povahu – otevřenou, vášnivou, sebevědomou a také trochu tajemnou. Designéři Domenico Dolce a Stefano Gabbana v roce 1985 vytvořili značku, která přináší osobité a nepřehlédnutelné módní linie s provokativními a sexy rysy.

Dolce & Gabbana The Only One Intense

Pokud vyhledáváte intenzivní vůně, které vydrží a dokáží povzbudit, tak je nový parfém Dolce & Gabbana The Only One Intense jako stvořený pro Vás. Jeho vonné tóny jsou svěží, nahořklé, podmanivé, smyslné a v neposlední řadě velmi lichotivé. Díky černému flakonku tento parfém nepřehlédnete a pochopíte, jak hlubokou intenzitu nabízí tekutina ukrytá za sklem tohoto skvostného flakonu.

Právě ten vyjadřuje intenzitu obsahu ukrytého uvnitř. Temný, lesklý a elegantní, jednoduše obal poodhaluje svůdný charakter uvnitř.

Dolce & Gabbana The Only One Intense parfémovaná voda

Hlava: neroli, mandarinka
Srdce: jasmín, pomerančový květ
Základ: vanilka, kašmírové dřevo
Hodnocení: 4,1 ⭐ dle Fragrantica.com

K by Dolce & Gabbana

Název parfému je jednoduchý, avšak jeho vonné složení je pravím opakem. Naleznete zde okouzlující aroma středozemního moře, dřeva a svěžích citrusů, která osvěží a probudí snad každého.

Toaletní voda pro muže K by Dolce & Gabbana je charismatická, výrazná a energetická. Skvěle vystihuje moderní dobu a muže, který ji zosobňuje. Stejně tak ji ale nechybí jistý nádech svůdnosti, a to díky dřevěnému aroma, které je doménou této vůně.

K by Dolce & Gabbana toaletní voda

Hlava: jalovcové bobule, krvavý pomeranč, citrusy
Srdce: geránium, šalvěj, citrusy, levandule
Základ: pačuli, cedrové dřevo, vetiver
Hodnocení: 4,1 ⭐ dle Fragrantica.com

Dolce & Gabbana The Only One 2

Temná, hříšná a plná pokušení. Nenapodobitelná, nepolapitelná a rozhodně nezapomenutelná vůně nového dámského parfému Dolce & Gabbana The Only One 2 dostane plnou pozornost každé dámy, ale i každého muže, který této vůni neodolá, stejně jako ženě, co ji nosí.

Vůně nového parfému The Only One 2 je již na první pohled hříšná a stejně tak i na první přivonění. S touto novou zbraní, tedy vůní, která opravdu nejde a nelze přehlédnout přichází návrhářské duo Dolce & Gabbana a proto by neměl uniknout vašemu oku ani vašemu nosíku!

Dolce & Gabbana The Only One 2 parfémovaná voda

Hlava: hruška, bobule, frézie
Srdce: káva, růže, fialka
Základ: ambra, pačuli, tonka fazole
Hodnocení: 3,8 ⭐ dle Fragrantica.com

Dolce & Gabbana The One Grey

Nezaměnitelné charisma, nezaměnitelná vůně, pánská vůně s tak trochu neutrálním názvem Grey je nápovědou o tom, jak elegantní, nadčasová a tak trochu nenápadně svádivá tato vůně bude. Rozhodně se Vám bude líbit na první pohled  a určitě se Vám dostane i pod kůži! Její tak trochu gentlemanské vzezření je speciální v tom, jak klasicky a přitom originálně působí na své nositele. Dokáže v každém muži vyvolat pocit, že je žádaný a teď nemyslíme pouze u opačného pohlaví, ale i v životě.

Úspěch pánského parfému Dolce & Gabanna Grey je zaručený v tom případě, pokud se s touto vůní sjednotíte, dovolíte jí stát se vaší druhou kůží. Můžeme Vám prozradit, že to nebude nic nesnadného, ale jednoduše je to Vás výběr, Vaše volba, zda chcete být mužem sebevědomím, cílevědomý a především šarmantním a to bez ohledu, zda nosíte oblek a nebo dlouhé vytahané tričko, protože vše, má svůj styl –  své kouzlo, jen je na Vás, jak jej předvedete.

Dolce & Gabbana The One Grey toaletní voda

Hlava: kardamom, bazalka, grep, koriandr
Srdce: muškátový oříšek, lavandin, geránium
Základ: labdanum, tabák, pačuli, vetiver
Hodnocení: 3,7 ⭐ dle Fragrantica.com