Bi-Oil PurCellin Oil

Chránit pokožku musíme nejen v létě, ale v podstatě celý rok ať je jakákoliv roční doba. A proto byste měli věnovat v péči o pokožku pozornost nejen obličeji, ale i zbytku vašeho tělo. Díky vysoké ochranné péči a ozdravným pečujícím účinkům vám představuji olej Bi-Oil, který bezkonkurenční v regeneraci a péči o pleť.

Bi-Oil Pečující olej na jizvy a strie

Pečující olej na tělo a obličej Bi-Oil

Pokud jste dosud nebyli seznámeni s touto značkou, tak jste o dost přišli. Tento pečující olej nejenže se perfektně postará o vaše tělo, ale i o váš obličej. Má schopnost regenerovat vaši pokožku na takové úrovni, že vám zmenší a rychleji uzdraví vaše jizvy, které vznikají například po akné anebo jiných kožních problémech. Je ideální nejen pro ty co trpí kožními probléme, ale i pro ty, kteří už mají své nejlepší roky za sebou, z toho důvodu, že se postará i o vaše vrásky.

Pravidelná aplikace Bi-Oil:

  • regeneruje
  • hydratuje
  • zvláčňuje

Jak toto všechno zvládá? Díky Bi-Oil PurCellin Oil, který obsahuje přírodní oleje vysoké kvality je skutečnou výhrou při výběru krému nebo oleje, který by zacelil vaše nepěkné jizvičky a postaral se o vaši pokožku, až do hloubky.

Navíc u tohoto oleje se nemusíte bát, i když je to konzistencí olej, ucpávání pórů. Nezanechá váš obličej nebo jinou část tělo mastnou, vstřebává se opravdu rychle.

Na co vše je Bi-Oil vhodné používat:

  • na strie a jizvy
  • na nežádoucí pigmentové skvrny, tedy sjednocuje barevný odstín pleti
  • hydratuje a vyživuje
  • zpomaluje stárnutí pleti

Olej je vhodný pro jakýkoliv typ pleti a to i pro citlivou pleť! Je hypoalergenní, takže můžete předem vyloučit obavy z toho, že by vám způsobil kožní problémy.

Aplikace u tohoto oleje je naprosto stejná, jako u kteréhokoliv jiného. Stačí malé množství, které vmasírujete na určené místo pokožky a vmasírujete krouživými pohyby.

O značce Bi-Oil

Kosmetika Bi-Oil je především zaměřena na péči proti jizvám a striím. Nejen oleje, ale i krémy této značky jsou velmi účinným pomocníkem, jak se jich zbavit anebo alespoň zmírnit jejich výskyt. O tom, že je tato kosmetika opravdu kvalitní jedničkou na trhu, vypovídá i stále rozrůstající se klientela spokojených zákazníků.

Takže pokud se chcete pyšnit krásnou zářivou a především zdravě vypadající pokožkou, tak s olejem Bi-Oil to bude naprosto snadné a uskutečnitelné.

Hodnocení: 4,4 ⭐ dle Influenster.com