Clinique Three Step Skin System

Three Step Skin System od Clinique je kompletní, ucelená péče o pleť. Podle typů vaší pleti si ji můžete sestavit sami a vybrat si produkty tak, aby pomohly vyřešit vaše problémy s pletí, ať už jsou jakékoliv. Účinnost tohoto systému je velmi rychlá, výsledky můžete pozorovat už za 10 dní.

Jak už vyplývá z názvu, tato řada kosmetiky v sobě zahrnuje 3 kroky: čištění, exfoliaci a hydrataci.

Clinique Three Step Skin System dárková sada

1. krok: Čištění

Čistit pleť můžete dvěma způsoby – na výběr je ze dvou druhů produktů. Buď tekutý gel/mýdlo Liquid Facial Soap nebo tuhé mýdlo Facial Soap. U každého produktu si vyberete podle typu vaší pleti – velmi suchá, suchá, smíšená, mastná pleť.

Produkty mají pleť nevysušující složení a zanechají ji svěží a čistou.

2. krok: Exfoliace

Pro odstranění nečistot, přebytečného mazu a odumřelých buněk se používají čistící vody Clarifying lotion Clarifiante. Obsahují přírodní kyseliny.

Na výběr je přesně 5 druhů těchto pleťových vod, rozlišené čísly, které určují, pro jaký typ pleti se hodí: citlivá velmi suchá až suchá, velmi suchá až suchá, suchá až smíšená, smíšená až mastná a mastná pleť.

3. krok: Hydratace

Posledním krokem je hydratace pleti, o kterou se postará hydratační emulze Dramatically Different Moisturizing Lotion (DDML). Ta se vyrábí ve dvou verzích: krémová je pro suchou a suchou smíšenou pleť a gelová pro smíšenou a mastnou pleť. DDML emulze dodá pleti vláhu a správné pH.

Produkty si můžete zakoupit zvlášť nebo zvolit sestavené a většinou cenově výhodné sady, nebo cestovní – testovací sady, které obsahují produkty v menším balení.