Parfémy Bvlgari

Vůně Bvlgari jsou doslova klenoty ve světě parfémů. Jde o spojení klenotnictví a parfémářství, vyjadřující velkolepost a kouzlo Středomoří. Tato italská značka vyniká svým průkopnickým duchem, smyslem pro velkolepost a mistrovskou práci s barvami.

Bvlgari Omnia Crystalline

Dámský parfém Bvlgari Omnia Crystalline je symbolem čistoty duše. Byl stvořen pro ženy, které si plně uvědomují svoji krásu a ženskost. Tato opojná vůně, která vám připomene dávné časy, je uchována v jedinečném flakonu, který svým připomíná luxusní šperk. Jedine s vůní Omnia Crystalline vynikne váš půvab a smyslnost.

Bvlgari Omnia Crystalline vás zahalí do něžných tónů lotosového květu a balzového dřeva. Esence exotického bambusu a hrušky nashi dodávají této vůni nádech tajemna. Omnia Crystalline je tak opojná a přitom čistá jako duše křehké ženy. Jakmile jednou podlehnete, bude to napořád.

Bvlgari Omnia Crystalline toaletní voda

Hlava: nashi, bambus
Srdce: lotos, kasie, čaj
Základ: guajakové dřevo, pižmo, dubový mech
Hodnocení: 4,0 ⭐ dle Fragrantica.com

Bvlgari Aqva Pour Homme

Pánská vůně Bvlgari Aqva Pour Homme je mužná, přitažlivá a tajemná, jako hluboké mořské vody. Její opojná a jiskřivá svěžest dovolí být vašemu tělu i duši v harmonii s okolním světem. Aqva Pour Homme totiž čerpá inspiraci z přírody, a to především z energie čisté mořské vody.

Mořská tráva posidonie spolu s esencemi pomeranče se doplňují s tóny svatolina a ambry. Tato kombinace vytváří naprosto specifickou vůni, kterou si ihned zapamatujete. Budete mít pocit, jako když jste unášen proudem mořské vody, jak smyslně a svěže se budete cítit. Bvlgari Aqva Pour Homme dodá každému svému nositeli dávku šarmu a sebejistory. Zkrátka další úchvatný parfém od značky Bvlgari, která je pověstná svojí kvalitou a luxusním designem!

Bvlgari Aqva Pour Homme toaletní voda

Hlava: pomeranč, petitgrain, mandarinko-pomerančové aroma
Srdce: levandule, mořská řasa, květ bavlníku
Základ: pačuli, ambra, šalvěj muškátová, virginské cedrové dřevo, dřevité tóny
Hodnocení: 4,1 ⭐ dle Fragrantica.com

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert

Tato unisex kolínská voda od značky Bvlgari je už opravdovou klasikou mezi parfémy značky unisex, tedy vůněmi určenými pro ženy, ale i muže. Kolínská voda Eau Parfumée au Thé Vert byla uvedena na trh roku 1993. Pyšnými „otci“ této vůně jsou parfuméři Jean Claude a Ellena, kteří se postarali o to, aby tento parfém byl takový, jaký je.

Vůně Eau Parfumée au Thé Vert je svěží a jemnou esencí, která připomíná svým dřevitým nádechem, zvláštní kouřový tón ohořelého dřeva. Pokud tedy budete hledat v tomto parfému klasický sladký základ, tak nenajdete.

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Vert kolínská voda

Hlava: kardamon, bergamot, citrón, koriandr, oranžový květ, mandarinko-pomerančové aroma
Srdce: jasmín, lilie, bulharská růže
Základ: zelený čaj, pižmo, cedr, santalové dřevo, dřevité tóny, ambra
Hodnocení: 4,0 ⭐ dle Fragrantica.com