Lancôme La Vie Est Belle Iris

Ženská, ovocná a nekonečná, tak voní parfémovaná voda pro ženy Lancôme La Vie Est Belle Iris. Již od prvního nanesení pochopíte, že se nejedná o žádný výstřelek módy, ale o vůni, která v sobě nese jedno velké a pradávné poselství, a tím je láska.

Dámská parfémovaná voda Lancôme La Vie Est Belle Iris 

Gurmánský zážitek pro jaro a léto je tu! Ověřte si na vlastní kůži, jak omamně mohou vonět nově zkombinované vonné esence ovoce a květin, které otevřou svoji záplavu bohatých a sytých tónů, od samotného počátku.

Parfémovaná voda Lancôme La Vie Est Belle Iris je pro všechny ženy, které nehrají hry, ale užívají si svůj krásný život naplno, bez ostychu a omezení. Koho smysly by neocenila opulentní vůně kosatce anebo aromatického jasmínu. Radujte se z života, radujte se z krásných věcí, jsou tu přeci od toho, aby Vás tvořili šťastné a spokojené a silné.

Složení omamné vůně parfému Lancôme La Vie Est Belle Iris 

Hlava: černý rybíz, fík

Srdce: jasmín

Základ: kosatec, pačuli

Tóny svěžího černého rybízu a sladkého fíku krásně ladí s jasmínem, který je srdcem parfému. Sladké vůně na úvod Vás jistě přesvědčí, že tato vůně je skvělou společnicí na jaro a léto, kdy si chcete přirozeně více užívat zábavy, více lásky, které je jakoby všude kolem nás a co si budeme povídat, parfém Lancôme La Vie Est Belle Iris již na první pohled evokuje pocit romantického vzrušení a bezstarostné dívčí lásky. Co ale nesmíme opomenout zmínit je i závěr, tedy základ parfému, který je jak jinak, než tvořen sladkou tečkou v podání omamného pačuli a kosatce. Právě tajuplná vonná esence kosatce vytváří trochu zastřený dojem vůně, který Vás bude nutit chtít jej poznávat a „ochutnávat“ víc a víc.

Dovolte si povolit uzdu vašim pocitům, přirozené radosti ze života, z lásky s parfémovanou vodou pro ženy Lancôme La Vie Est Belle Iris. Budete to láska na první pohled a bude to posedlost od prvního přivonění.