Lancôme Advanced Génifique Yeux Light Pearl

Unavená pleť, moc starostí, špatný životní styl, velká míra stresu a to je jen začátek, toho kdy Vaše pleť dostává zabrat a tak i může začít předčasně stárnout. Bez ohledu kde žijeme, nebo kolik nám je, každý chceme mít pleť krásnou a bez vrásek a stejně tak chceme i husté řasy a dokonalé obočí. A právě na toto vše se zaměřilo stylové sérum Lancôme Advanced Génifique Yeux Light Pearl!

Lancôme Génifique Advanced Yeux Light-Pearl sérum na oči a řasy

Sérum na oči a řasy Advanced Génifique Yeux Light Pear

Sérum Lancôme Advanced Génifique Yeux Light Pearl má dva úkoly. Prvním je získání mladšího vzhledu a to druhý je získání zářivějšího pohledu, bez žádných umělých řas anebo několika vrstev řasenky, kterou pak budete muset věčnost odličovat. Jak toto všechno zvládá?

Díky 7 prebiotickým a probiotickým extraktům,  i způsobu aplikace bude vaše pleť krásnější, méně unavená. Drobnou masáží okolí vašich očí a lehkému doteku na vašich řasách se sérum dostane hluboko do pokožky a tak zapůsobí naplno.

Vlastnosti séra Advanced Génifique Yeux Light Pear

  • redukuje tmavé kruhy pod očima a váčky pod očima
  • podporuje růst řas a i je posiluje
  • navrací pleti mladiství vzhled
  • projasňuje pokožku v okolí očí
  • vyhlazuje jemné linky
  • vyhlazuje mimické vrásky
  • posiluje přirozenou kožní bariéru

Po první aplikaci pocítíte a především na vlastní oči uvidíte, že je pleť vypnutější, jemnější, zářivější a především mladší. Díky speciálnímu masážnímu aplikátoru, který vypadá trochu jako nějaké historické kapátko, se lehká textura séra rychle vstřebává. Ovšem, musíte skutečně při aplikaci věnovat trochu péče této metodě a snažit se být důslední. Aplikace anti-age séra Advanced Génifique Yeux Light Pear od Lancôme se neliší od jiných podobných kosmetických přípravků na pleť, jen pouze aplikace se může stát tak trochu rituálem pro vaši pleť . Jednu kapičku séra nanesete na kontury očí a jemnými krouživými pohyby vmasírujete do pokožky. Používejte ráno i večer, pravidelně.

Sérum Advanced Génifique Yeux Light Pear od Lancôme je novou ozdravnou procedurou pro Vaši pleť, ale i pro Vaši mysl.

Hodnocení: 4,4 ⭐ dle Influenster.com