Dámské parfémy Hugo Boss

Společnost Hugo Boss si zakládá na tom, že věnuje velkou pozornost potřebám a přáním svých zákazníků. Není tomu jinak ani při výrobě kosmetiky, kdy je velký důraz kladen na výběr těch nejkvalitnějších ingrediencí. Díky výše zmíněným skutečnostem dnes Hugo Boss v podstatě vládne světu pánské módy, avšak svůj parfém či exkluzivní kousek oblečení si zde v současnosti mohou vybrat i ženy.

Hugo Boss Boss Orange

Dámský parfémy Hugo Boss Boss Orange je ovocně-květinová vůně. Je určená pro ženy, které mají rády svěžest a čistotu. určená pro ženy, které touží po svěžesti a čistotě mysli. Pomůže vám načerpat energii, je svěží a přitom elegantní.

Jemný základ vůně Boss Orangew, který tvoří esence vzácného dřeva a sametové vanilky, se doplňuje s tóny květu pomeranče a šťavnatého jablka. Parfém Hugo Boss Orange vám pomůže se odvázat a vystoupit z davu. Zamilujete-li si parfém Boss Orange, okolí si zamiluje vás. Tak se zahalte do vůně Hugo Boss Orange!

Hugo Boss Boss Orange toaletní voda

Hlava: červené jablko
Srdce: květ afrického pomerančovníku, bílé květiny
Základ: olivovník, vanilka, santalové dřevo
Hodnocení: 3,7 ⭐ dle Fragrantica.com

Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme

Dámský parfém Hugo Boss Nuit Pour Femme je svůdná vůně, inspirovaná magickou nocí a vzrušením, které se s ní pojí. Tváří parfému je populární herečka Gwyneth Paltrow. 

Počátek smyslné a rafinované vůně Boss Nuit Pour Femme tvoří sladká broskev a jedinečné aldehydy. Srdce ukrývá jasmín, fialku a další skvostné květinové tóny. Tečkou na závěr jsou tóny santalového dřeva a čistého mechu. Tento luxusní dámský parfém Hugo Boss je vynikajicí pro pro večerní společenskou akci – nenechá žádného muže klidným.

Hugo Boss BOSS Nuit pour Femme parfémovaná voda

Hlava: broskev, aldehydy
Srdce: bílé květiny, fialka, jasmín
Základ: mech, santalové dřevo
Hodnocení: 3,7 ⭐ dle Fragrantica.com

Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme

Které ženě sluší Hugo Boss Boss Ma Vie parfémovaná voda nejvíce? Vůně nejlépe přistane nezávislým a silným ženám, které se kromě své něžné ženskosti také dokážou postavit světu čelem. Vůně Hugo Boss Boss Ma Vie je inspirována čistotou a křehkostí duše, která dokonale koresponduje s vybranými esencemi. Intenzivní a podmanivá vůně Hugo Boss Boss Ma Vie spolehlivě upozorní na něžnou i silnou stránku vaší ženskosti.

Obklopte se podmanivou jednoduchostí, která právě tímto dává na vědomí, že se své ženskosti nebojíte a nemáte důvod se skrývat za závoje tajemna a dohadů. Vůně Hugo Boss Boss Ma Vie parfémovaná voda pro ženy se snadno stane každodenní složkou vašeho života a jistou vizitkou Vás samotné. Ztělesňujíc nejen opojnou jedinečnost ale i lehkost moderního bytí. S vůní Hugo Boss Boss Ma Vie je tak snadné být oddána sama sobě.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme parfémovaná voda

Hlava: broskev, aldehydy
Srdce: bílé květiny, fialka, jasmín
Základ: mech, santalové dřevo
Hodnocení: 3,7 ⭐ dle Fragrantica.com