Vichy Slow Age

Čas je nelítostný a na naší pleti je to bohužel poznat. Nemusí vám být čtyřicet ani třicet, aby jste si všimli prvních známek stárnutí vaší pleti, a víte co? Je načase proti tomu bojovat!

Nejde jen o špatnou genetickou výbavu (někdo jakoby se s vráskami narodil), ale i o váš životní styl, o tom jak se stravujete, kolik vody vypijete a především, jak moc se stresujete. Víme to všichni, ale přiznejme si, že je pro nás jednoduší si koupit účinný a kvalitní krém na pleť, nežli se omezovat ve svých denních návycích.

A proto Vám s radostí představujeme dokonalý a především kvalitní krém na pleť od Vichy, denní péči proti prvním projevům stáří pleti, tedy krém Vichy Slow Age.

Vichy Slow Âge denní péče

Vichy Slow Age SPF 25

Přípravek, nebo spíše krém Vichy Slow Age je skvělým pomocníkem v boji proti stárnutí vaší pleti, a to v každém ohled, ať už se jedná o vrásky nebo pigmentové skvrny. Navíc je doplněn o ochranný faktor SPF 25, který udržuje vaši pleť v bezpečí před UV paprsky. To pochopitelně není vše, co tento přípravek obsahuje. Naleznete v něm něco z čínské medicíny a něco více z termální vody, takže Vám poskytne jedinečnou péči, která se na vaší pleti rychle projeví, bude zdravější, vypnutější a mladší. Jednoduše tvářička, po které toužíme každý!

Jaké jsou účinky denní péče Slow age od Vichy?

S tímto krémem se bude vaše pleť lépe regenerovat, bude pevnější a hutnější, tím předejdete vráskám a jejich vniku. Hydratace je pochopitelně také velmi důležitá, takže žádné vysoušení, ale hydratace, a to hloubková! Přípravek je nutné používat pravidelně, bez toho nemůžete očekávat výsledky a s tímto krémem na výsledky nebudete muset čekat dlouho. Stačí malé množství přípravku, nemusíte, sním zbytečně plýtvat. Nejlépe aplikujte jen na problematické oblasti vaší pleti. Budete krásní a mladí, přesně tak jak se cítíte, budete i vypadat.

Kvalitní kosmetika Vichy

Jak jistě sami dobře víte, tak kosmetika Vichy patří mezi skutečně kvalitní a prvotřídní kosmetiku nejen u nás, ale i v zahraničí, takže si za tento krém trochu možná připlatíte. Není to žádný krém za stovku, ale vyplatí si připlatit! Je doslova a do písmene omlazujícím sérem pro vaši pleť a to vypovídá za Vše!