Dámská parfémovaná voda Victor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

Damska_vune

Milujete opravdu výrazné květinové vůně, kde se nešetřilo orchidejí? Máte vždy jasno v tom, co chcete, ale občas Vám dělá problém si o to říci? Tak s vůní Victor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid, už tak zdrženlivá nejspíše nebudete, protože ten pocit, že Vám vše leží u nohou budete s touto vůní nejen cítit, ale vy jej i konečně zažijete.

Dámská parfémovaná voda Victor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

Květinová-orientální vůně Victor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid  s ovocnými tóny je hvězdným parfémem, který probudí sebevědomí a kreativitu v každé ženě. O čem rozhodně u této vůně nebudete pochybovat je její smyslné poselství, které Vás bude vábit na své sladké a kořeněné vonné esence.

Pro jakou akci nebo bychom mohli spíše říci příležitost je parfém vhodný záleží zcela na Vás. Zda využijete parfém v letní horké dny, kdy energií přímo „přetékáte“ a nebo jeho hřejivé tóny využijete pro chladnější roční období, aby Vás zahřál a probudil ve Vás dosud skrývanou dračici.

Jak voní sladká vůně orchidejí v parfému Victor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

Hlava: frézie, broskev

Srdce: jasmín velkokvětý, tóny orchideje

Základ: bourbon vanilka, vanilka

Květinová vůně s velkou dávkou ovocného aroma oslavuje ženu, která si jde pro svoje sny a která nenechá nikoho chladným. Snivá vůně začíná opojnou vůní sladké broskve, která Vám připomene léto a frézie, díky níž budete v lehkém pokušení. V srdci procitnete do pravé podstaty parfému, který je tvořen orchidejí a jemnou esencí jasmínu. Základ vůně je tvořen podmanivou a ženskou vanilkou, která dominuje parfému Victor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid hned po již zmiňované hlavní esenci orchideje.

Živočišnost, vášeň a pokušení, tím vším a mnohem víc je dámská parfémovaná voda Victor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid. Odhalí Vaše slabiny, ale i přednosti, které se s touto vůní nebudete bát ukázat a možná jich i využít pro svoje „účely“.