Parfémovaná voda pro ženy Chloé Lumineuse

Nová vůně Chloé Lumineuse je parfémovaná voda pro ženy, která se stala symbolem elegance a jemného luxusu. Tento dámský parfém přináší jedinečnou kombinaci svěžesti, květinových tónů, která oslní každou ženu, troufneme si říci, jakéhokoliv věku.

Složení parfému Chloé Lumineuse:

Hlava: jasmín Sambac

Srdce: růže, damašská růže

Základ: vanilka, ambra

Klíčovou ingrediencí dámské parfémované vody Chloé Lumineuse je svěží záplava okvětních plátků růže. Právě tato oslnivá vůně, odráží sílu ženskosti a přitahuje pozornost svým sofistikovaným složením.

V hlavě parfému najdeme omamný jasmín, který dodává vůni romantickou stránku, ale také energii. Naopak okvětní lístky damašské růže, která voní po něžné sladkosti, je v kombinaci s vanilkou oslnivá a potrhne eleganci, ale i pocit, lehkého závanu léta. Tato kombinace vůní vytváří romantický a ženský dojem, který podtrhuje eleganci a krásu nositelky parfému. Květinové tóny jsou promíseny dřevitými a ambrovými akordy, které dodávají parfému hloubku a teplý základ.

Co nesmíme, u parfémů značky Chloé opomenout je jejich legendární design flakónku. Exkluzivním design lahve v podání skleněného flakónu s oblými tvary a nádechem vintage stylu představuje dokonalou harmonii mezi krásou a jednoduchostí. Transparentní sklo umožňuje obdivovat svěžest tekutiny-parfému, zatímco mašle dodává lahvi ženský vzhled.

Parfémovaná voda Chloé Lumineuse je ideální volbou pro ženy, které hledají vůni, která podtrhne jejich individualitu a eleganci. Ideální pro denní nošení i speciální příležitosti, ať už jde o pracovní schůzku nebo romantickou večer. Je ideální společnicí pro jaro a léto, jednoduše ve dny, kdy vše kolem kvete a dny jsou teplé a dlouhé.