Givenchy Irresistible Very Floral

Dnes máme pro vás jednu úžasnou novinku ze světa vůní, kterou si nemůžete nechat ujít! Jedná se o jeden z těch parfémů, který vám doslova ukradne srdce a zanechá za sebou nezapomenutelnou stopu.

Dámská parfémovaná voda Givenchy Irresistible Very Floral:

Představujeme vám GIVENCHY Irresistible Very Floral – nový květinový elixír, který nabízí svět ženskosti a neodolatelné elegance.

Tento parfém je jako vytvořený pro ženu, která ví, co chce, a která se nebojí být sama sebou. Jeho vůně je kombinací jemných a silných tónů, které vytvářejí harmonický celek, jaký jen GIVENCHY dokáže nabídnout.

Složení nové parfémované vody Givenchy Irresistible Very Floral:

Hlava: bergamot, černý rybíz, kokosová voda

Srdce:bílé květiny, růže, kosatec

Základ: ambrette, pižmo, cedrové dřevo, sluneční tóny

Jedním z hlavních lákadlem Irresistible Very Floral je jeho květinová esence, která dodává vůni jedinečnou a vznešenou atmosféru. Při prvním stisku spreje vás přivítá svěží vůně bergamotu a posléze černého rybízu, který je okouzlující. Kombinace s jemnými tóny kokosové vody a růže se Vám podlomí nohy. Kosatec pak dodává parfému lehkost a romantiku. O dlouhou výdrž parfému se postará pižmo či cedrové dřevo, které se nachází v základu vůně. Irresistible Very Floral se nebojí vyjádřit svoji sílu a zůstává s vámi po celý den. Jeho vůně se postupně vyvíjí, od prvotních květinových tónů až po teplý základ dřeva a pižma. Parfém se nebojí vyjádřit svoji sílu a zůstává s vámi po celý den.

Pokud jste tedy milovnice květinových vůní, a to jistě jste, je parfémovaná voda Givenchy Irresistible Very Floral naprosto neodolatelný. Je to vůně, která vám dodá sebejistotu a zároveň vám připomene sílu lásky ve vašem srdci.

A co se týče designu flakónu, i tady se GIVENCHY předvedl ve velkém stylu. Elegantní a jednoduchý design s fialovým-růžovým odstínem vám připomene krásu a luxus. Je to parfém, který se pyšní nejen svou vůní, ale i svým sofistikovaným vzhledem.

Dámská vůně GIVENCHY Irresistible Very Floral je tou pravou volbou pro každodenní používání i speciální příležitosti. Je to vůně, která vás obklopí nádechem květinové zahrady a dopřeje vám nezapomenutelný zážitek.

Celkově lze říci, že GIVENCHY opět překonal očekávání s tímto novým parfémem. Irresistible Very Floral je zárukou elegance, ženskosti a neodolatelné krásy. Tak proč nevyzkoušet tento nový květinový elixír a nedopřát si každodenní dávku neodolatelnosti?